ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Παραίτηση Καλόμαλου. Δεν έγινε δεκτή από την διοίκηση

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Σπερχογείας υπέβαλε την Κυριακή μετά τον αγώνα με τον Τέλλο Άγρα και την ήττα με 4-0 ο τεχνικός της Σπερχογείας Γιώργος Καλόμαλος.

Η διοίκηση σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποίηθηκε χθες δεν έκανε δεκτή την παραίτηση και σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Μετά το άτυχο για την ομάδα μας, αποτέλεσμα του αγώνα Τέλλος Άγρας-ΑΟΣ, ο προπονητής μας κ. Γεώργιος Καλόμαλλος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα πως η παραίτηση του προπονητή δε γίνεται δεκτή διότι ο κ. Καλόμαλλος έχει την απόλυτη εκτίμηση και την πλήρη εμπιστοσύνη του συμβουλίου.

Ναι μεν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν ήταν το επιθυμητό, διότι αδικεί την προετοιμασία και τις ικανότητες της ομάδας μας, αλλά δε θεωρείται αρκετό για να στερηθεί η ομάδα τις γνώσεις και την προσφορά του προπονητή της.

Στη συνάντηση του προπονητή με το συμβούλιο του ανακοινώθηκε η απόφαση αυτή και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σχετικά με τις ανάγκες και την πρόοδο της ομάδας.

Ακολουθώντας το αρχικό πλάνο και με την ίδια φιλοσοφία που τη διέπει, η ομάδα προχωράει μπροστά για την υλοποίηση των στόχων που είχε θέσει εξ αρχής και οι προπονήσεις στο γήπεδο θα συνεχιστούν κανονικά, βάσει προγράμματος, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής».