«Πρώτη» για την ΑΕ Γαργαλιάνων με στόχο το «χτίσιμο» μιας ανταγωνιστικής ομάδας! [εικόνες]

Ο Θανάσης Λακριντής προανήγγειλε την προσθήκη τριών ακόμη παικτών στο ρόστερ της ομάδας!

Την «πρώτη» της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Αυγούστου η Α.Ε. Γαργαλιάνων στο Δημοτικό γήπεδο Γαργαλιάνων, η οποία από φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 Τοπική Κατηγορία της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία παλαιότερων παικτών και των πέντε (από τα έξι) νέων αποκτημάτων της ομάδας, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Θανάση Λακριντή και των συνεργατών του Κώστα Γεωργακόπουλο (γυμναστή) και Θεόδωρο Γραμματικόπουλο (αθλητικό συντονιστή). Δικαιολογημένοι απόντες από την πρώτη προπόνηση ήταν οι ήταν οι, Γεωργακόπουλος, Κόλλιας και Λινάρδος. Έως τώρα η ομάδα έχει αποκτήσει τον 28χρονο μεσοαμυντικό Δ. Πετσόπουλο, τον αμυντικό Θ. Γεωργακόπουλο, τον Δ. Σώκαλη, τον Α. Στασινόπουλο, τον Χ. Φουρναράκο και τον Ροβολή.

Ο προπονητής των «πράσινων», στην καθιερωμένη ομιλία πριν την έναρξη της προπόνησης, τόνισε πως στόχος για τους νεοφώτιστους είναι να είναι ανταγωνιστικοί και να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, τονίζοντας παράλληλα πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός και συνέπεια στην προετοιμασία και να γίνεται ομαδική δουλει. Στη συνέχεια ο βοηθός προπονητή της ομάδας και γυμναστής, Κώστας Γεωργακόπουλος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας όπου περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις θα είναι διπλές.

Το παρών έδωσαν από τη διοίκηση οι Ηλίας Γκιώνης, Γιώργος Βλαχαδάμης και Φώτης Καλκαβούρας

Τέλος, να σημειωθέι πως οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν με το κύπελλο Μεσσηνίας όπου οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.

2

 

3

 

4

 

5

 

6