Πράσινα Πουλιά – Δόξα Καλαμάτας 0-3 «14 λεπτά στο δεύτερο ήταν αρκετά»

Στις νίκες επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου(11/11) η Δόξα Καλαμάτας που επιβλήθηκε ως τυπικά φιλοξενούμενη με 0-3 των Πράσινων Πουλιών.

Το συγκρότημα των Πεφάνη, Βούλγαρη με τρία τέρματα σε διάστημα 14 λεπτών στο δεύτερο μέρος πανηγύρισε την νίκη που της δίνει το δικαίωμα να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής στον δεύτερο όμιλο της Β’ Τοπικής.

Σε μια αναμέτρηση με καλό ρυθμό, η Δόξα μετά το στείρο πρώτο μέρος, κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ στο 61′ όταν ο Κώστας Γιαννακόπουλος με συστημένη εκτέλεση φάουλ βρήκε το κεφάλι του Παυλόπουλου ο οποίος με την βοήθεια του αριστερού κάθετου δοκαριού «έγραψε» το 0-1.

Πριν καλά, καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί τα «Καναρίνια» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 64′, όταν οι Παυλόπουλος, Κ. Γιαννακόπουλος έκλεψαν την μπάλα από δεξιά, ο πρώτος γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Δρακουλάκο, ο οποίος με την σειρά του γύρισε όμορφα για τον επερχόμενο Τσαγκάρη που με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Μεταξά.
,
Το τελικό 0-3 ήρθε στο 74′ όταν μετά από κόρνερ του Κ. Γιαννακόπουλου από δεξιά και αδράνεια στην άμυνα των Πράσινων Πουλιών, ο Βαγγέλης Μουρδουκούτας με πλασέ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτή την νίκη, η Δόξα έφτασε μετά από 7 αγωνιστικές τους 15 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Θύελλα Χαρακοπιού.

Από την άλλη, τα Πράσινα Πουλιά, γνώρισαν την 3η τους ήττα την φετινή περίοδο και μοιραία έμειναν στους 8 βαθμούς.

Πράσινα Πουλιά(Τ. Χαρίτος): Μεταξάς, Τριανταφυλλάκης, Λεμπέσης, Σχοινάς, Σγάντζος, Σκιαδάς(80′ Πατικόπουλος), Δικαίος, Γκαιδογιάννης, Μαντής(54′ Μαγκλάρας), Μανουσόπουλος(78′ Βοζιάνος), Σπυρόπουλος(76΄Καδάς)

Δόξα Καλαμάτας(Π. Πεφάνης, Μ. Βούλγαρης): Ε. Γιαννακόπουλος, Κ. Γιαννακόπουλος(85′ Δημητρακάκος), Δημητρίου(83′ λ.τρ Δωδέκατος), Βούλγαρης, Καννάς, Π. Σερπάνος, Τσαγκάρης, Μουρδουκούτας, Δρακουλάκος, Παυλόπουλος(78′ Λουμάκης), Γεωργίκος(71′ Κ. Σερπάνος)