ΠΑΟ Βάρδας: Στο ρόστερ και ο Δ. Ράλλης – Ο πρώτες δηλώσεις του

Σε μία ακόμα επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ, καθώς απέκτησε τον νεαρό (10-7-1995) επιθετικό ΡΑΛΛΗ ΔΙΟΝΥΣΗ που αγωνίζονταν στον Ηλειακό Βαρθολομιού.

Η ανακοίνωση:

» Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ προχώρησε στην μεταγραφή ενός ακόμα ταλαντούχου νεαρού.
Ανακοινώνουμε λοιπόν την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΡΑΛΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας.

Ο πρώτες δηλώσεις ΡΑΛΛΗ  :

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ Βάρδας και ιδιαιτέρως τον προπονητή Ηλ. Φωτόπουλο για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου..
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα της ομάδας της Βάρδας την νέα χρονιά..
Είναι μεγάλη τιμή για μένα και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό,  έτσι ώστε να φέρουμε όλοι μαζί όσο τον δυνατόν περισσότερες επιτυχίες μπορούμε.
Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε »

Από εκεί και πέρα τις επόμενες ώρες,  αναμένεται να αποκτηθεί ένα «μεγάλο όνομα» από το χώρο της Γ΄  εθνικής που θα προκαλέσει  «πάταγο»! Μάλιστα ο εν λόγω παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΒ, και απλά απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής!  Ενώ αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί το κομμάτι των ανανεώσεων. Όπου θα  ληφθεί οριστική απόφαση για την παραμονή ή όχι του Ανδρέα Γούρμου στην ομάδα (το θέμα επανεξετάζεται από τη διοίκηση τις τελευταίες μέρες, για να ληφθεί τελική απόφαση αν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης και ποιά).

Πηγή: patrisnews.com