ΠΑΟ Βάρδας: Ανανέωση και αποχώρηση

Άλλη μια από τις αγωνιστικές “κολώνες” της ομάδας τα τελευταία χρόνια στις πετυχημένες πορείες της στη Γ’ Εθνική, ο Δημήτρης Νικολόπουλος, συμφώνησε με τη διοίκηση για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Ο 32χρονος Αχαιός μέσος αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη που στόχος ήταν η παραμονή του.

Ο ίδιος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή,τον πρόεδρο και την διοίκηση που ήρθαμε σε συμφωνία για ακόμα μια χρονιά. Είναι προνόμιο να είμαι σε αυτή την οικογένεια. Έχω απολαύσει ολα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα. Ηθελα πολύ να μείνω στην ομάδα σε μια σημαντικά ιστορική στιγμή γιατί θα γιορτάσουμε ολοι μαζί τα 70α γενέθλια της ομάδας. Υπόσχομαι να δώσω τον καλυτερό μου εαυτό. Δεν θα μπορούσαν να έχουν πάει καλύτερα τα πράγματα. Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα, το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο «.

– Οι ανανεώσεις αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες για κάποιους ακόμα παίκτες από το απερχόμενο ρόστερ.

* Στον αντίποδα, ένας άλλος Αχαιός, ο επιθετικός Θοδωρής Σαμπανέιπου αγωνίστηκε πέρυσι, δεν έφτασε σε συμφωνία μετά τις συζητήσεις του με τη διοίκηση και αποχωρεί.

Κι όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα: “Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας”.
Ο ίδιος, σε δημόσια τοποθέτηση του ανέφερε: “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Θα ήθελα να πω ένα με μεγάλο ευχαριστω σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ για τον σεβασμό και την αγάπη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Να είστε όλοι καλά και καλή συνέχεια!!!”.

* Στο μεταξύ, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί κι επίσημα η επιστροφή του έμπειρου επιθετικού Κώστα Κωνσταντινίδη. Με τον οποίο σε γενικές γραμμές υπάρχει συμφωνία, κι απομένει μόνο να διευθετηθεί μια τελευταία διαφορά σε ένα οικονομικό θέμα.

* Επίσης, στα υπόψη της ομάδας βρίσκεται ο γνωστός κι έμπειρος επιθετικός Αλέξανδρος Μελετίδης. Ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Αστέρα Αμαλιάδας (και προηγούμενα, για μια πενταετία στη Δόξα Νέας Μανωλάδας). Κατά πληροφορίες, έχει γίνει ήδη μια πρώτη κρούση στον παίκτη.

 

Πηγή: iliaoikonomia