ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ξανά στο κόλπο της ανόδου

Ο Πανθουριακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην 18η αγωνιστική της Α’ τοπικής, καθώς το Σάββατο επικράτησε με ανατροπή της Αναγέννησης Παραλίας (3-1) και την Κυριακή είδε την Κυπαρισσία να υποχρεώνει σε εντός έδρας ισοπαλία τον πρωτοπόρο Πάμισο (1-1).

Ετσι πλησίασε στους δύο βαθμούς τους Νησιώτες και ελπίζει ότι θα ανατρέψει την κατάσταση στις 12 αγωνιστικές που απομένουν. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων και για την ακρίβεια και άλλες απώλειες του Παμίσου, μιας και έχει ηττηθεί και τις δύο φορές από τους “πράσινους”.

Η μείωση της διαφοράς όμως αλλάζει τη ψυχολογία και το κλίμα, διότι μετά την ήττα στο ντέρμπι στη Μεσσήνη στις 28 Γενάρη, λίγοι πίστευαν ότι ο Πανθουριακός θα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα.

Φιλικό με Ολυμπιακό

Η Κυπαρισσία είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πανθουριακού στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως δεν υπάρχει δράση και έτσι η ομάδα της Θουρίας θα δώσει αύριο Τετάρτη φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στις 4.30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Γκάι Μούσα, αλλά εκτιμάται ότι θα έχει αποθεραπευτεί μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κυπαρισσία.

Πηγή: notosport.gr