ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Δηλώσεις Αγαθοκλή Χριστόπουλου στον αγιασμό της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Πανθουριακού προέβη σε δηλώσεις στο περιθώριο του αγιασμού της ομάδας. Αναλυτικά:

» Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Οικονομίδη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας της Θουρίας Μιχαλόπουλο που παρευρίσκονται στον αγιασμό της ομάδας. Ο αγιασμός αυτός όπως και όλο το κλίμα στην ομάδα επισκιάζεται φυσικά από την απώλεια του Γιάννη Πετρόγιαννη. Σας ζητάω λοιπόν να παίξετε για αυτόν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στα θέματα της ομάδας τώρα, από την πλευρά μου έκανα ό,τι ήταν δυνατό και δημιουργήσαμε ένα σύνολο ανώτερο του επιπέδου του Α τοπικού. Αυτό βέβαια πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Έχουμε παίκτες εγνωσμένης αξίας καθώς και νεαρούς με πολύ ταλέντο, αλλά αυτό που λέω πάντα πως έχει σημασία είναι να γίνουμε ομάδα. Πιστεύω πως αυτή θα είναι η χρονιά μας και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο για να προχωρήσουμε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον Πανθουριακό που έχω ονειρευτεί.

Θα ήθελα να σταθώ ιδιαιτέρως στο θέμα του γηπέδου καθώς φέτος θα περιφερόμαστε σαν τσιγγάνοι από γήπεδο σε γήπεδο. Οι προπονήσεις μας θα γίνονται στη Σπερχογεία και τους εντός έδρας αγώνες μας θα τους δίνουμε στο Στάδιο της Παραλίας ή το Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης. Ελπίζω από του χρόνου να αγωνιζόμαστε στο δικό μας γήπεδο, κάτι που αποτελεί διακαή και χρόνιο πόθο μου. Δε γίνεται να διαθέτουν γήπεδο η Σπερχογεία και η Μικρομάνη με πληθυσμό πολύ μικρότερο και όχι η Θουρία. Από την πλευρά μου είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και το ίδιο ζητάω και από τον κ. Νίκα.

Τέλος θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δώσετε το παρόν στο μνημόσυνο για το Γιάννη το προσεχές Σαββατοκύριακο για το τελευταίο αντίο. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα και για αυτό σας εύχομαι υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. «