Πανηλειακός: Σοβαρός τραυματισμός Διον. Πλαστουργού και φιλική ήττα με την Αχαϊκή

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Πανηλειακός υποδέχθηκε στο Στάδιο Πύργου την Αχαϊκή, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας από την στιγμή που ανέλαβε ο Γ. Κούτσης την τεχνική ηγεσία της ομάδας (από την περασμένη Παρασκευή συγκεκριμένα έχει πιάσει δουλειά). Και πέμπτο συνολικά για την ομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας (με εκείνο με την Παναχαική να είναι πάντως …μισό λόγω που για τα γνωστά γεγονότα παίχτηκε τότε μόνο ένα ημίχρονο).

* Ένα φιλικό που δυστυχώς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του μεσοεπιθετικού του Διονύση Πλαστουργού (φωτό) που στο 79′ έχοντας περάσει στο β’ μέρος ως αλλαγή και συγκεκριμένα στο 75′ (μόλις λίγο πριν δηλαδή) σε μια σύγκρουση του με τον Σαμπανέι υπέστη κάταγμα κνήμης (χαμηλά και σε δύσκολο σημείο)!

Προσήλθε ασθενοφόρο που τον οδήγησε από το γήπεδο στο Νοσοκομείο Πύργου. Ενώ εκεί διακόπηκε και το φιλικό με πρόωρη λήξη, χωρίς να παιχτούν τα εναπομείναντα έντεκα λεπτά.

Και κατά τ’ άλλα, ένα φιλικό χρήσιμο και για συμπεράσματα σε ότι αφορά για την περαιτέρω ή όχι μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αφού από την απόδοση των παικτών και του συνόλου γενικότερα, και σε αυτό (εκτός από τις μέχρι τώρα προπονήσεις), ο προπονητής είδε πιο συγκεκριμένα αν χρειάζεται κάποια άλλη προσθήκη και σε ποιά θέση.

– Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές φάσεις, με το 0-1 να γίνεται στο 13′ όταν η Αχαϊκή σκόραρε με γκολ του Σταυρόπουλου.

Στο ίδιο διάστημα, οι δυο καλές στιγμές του Πανηλειακού αποκρούστηκαν από τις επεμβάσεις του γκολκήπερ Δρακόπουλου των Αχαγιωτών.

Το σκορ παρέμεινε έως και το 81′ με το συμβάν που προαναφέρθηκε και την πρόωρη λήξη…

Ο Πανηλειακός ξεκίνησε ως εξής: Καλλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Γκοτσούλιας, Ντάνκουα, Σέχου, Κρεβατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος, (δεν ήταν διαθέσιμοι ο Νικολόπουλος, που δεν έχει παίξει ακόμα σε κανένα φιλικό λόγω τραυματισμού, και ο Καπετανάκης λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού των τελευταίων ημερών αυτός).

Πηγή: iliaoikonomia.gr