Πανηλειακός: Σε πρώτο πλάνο ο Κορακάκης

Με «σηκωμένα» μανίκια βρίσκονται άπαντες στην διοίκηση του Πανηλειακού αφού πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα να κάνουν την πιο σωστή επιλογή για τον διάδοχο του Κουρμπανά, μετά την ξαφνική παραίτηση του τελευταίου και την ένταξη του στον Παναιγιάλειο.

Μπορεί ακόμα να μην έχει καν οριστικοποιηθεί η σύνθεση του τρίτου ομίλου καθώς επίσης και πότε θα γίνει η σέντρα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο όπως είναι εύκολα κατανοητό δεν είναι και ότι πιο ορθολογικό, ομάδα που πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας με συγκεκριμένο προπονητή, του οποίου οι περισσότερες μεταγραφές έγιναν με δική του εισήγηση, να βγαίνει στην αγορά για νέο τεχνικό επειδή ο προηγούμενος αποδείχτηκε αφερέγγυος.

Όπως και να έχει, από την στιγμή της ανακοίνωσης του «διαζυγίου» με Κουρμπανά στα γραφεία της ομάδας έχουν φτάσει δεκάδες προτάσεις οι οποίες εξετάζονται ενδελεχώς αλλά υπό την πίεση του χρόνου η τελική επιλογή πρέπει να είναι στοχευμένη και άμεση.

Το όνομα πάντως που αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι στην κορυφή της λίστας είναι αυτό του Γιώργου Κορακάκη, με τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων και να παρουσιάζεται καταρχήν θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες των νταμπλούχων Ηλείας.

Ο παλαίμαχος αμυντικός χαφ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Κ20 του Ατρόμητου ενώ τον Οκτώβριο του 2016 αντικατέστησε στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Περιστερίου τον Τραϊανό Δέλλα, από τον οποίο αποχώρησε στις 5 Φεβρουαρίου του 2017.

Η «Πατρίς σπορ» επικοινώνησε με τον νεαρό τεχνικό ο οποίος ήταν ενήμερος για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, προσθέτοντας πως γνωρίζει ότι ο Πανηλειακός είναι μια οργανωμένη ομάδα, στην οποία δεν θα είχε πρόβλημα εργαστεί αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Τα σπουδαία πάντως για το νέο προπονητή, είτε αυτός είναι ο Κορακάκης είτε κάποιος άλλος, αναμένονται από σήμερα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Πηγή: patrisnews.com