ΠΑΜΙΣΟΣ: Και επίσημα Αντωνόπουλος…

Την απόκτηση του Σπύρου Αντωνόπουλου προχώρησε και επίσημα σήμερα το απόγευμα  σύμφωνα με πληροφορίες του taklin.gr o Πάμισος.

Η μεταγραφή του έμπειρου τερματοφύλακα ως δανεικό στον Ολυμπιακό Καλαμάτας δεν καρποφόρησε και έτσι οι Νησιώτες έκαναν την απαιτούμενη κρούση στον πορτιέρο και στον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον κέρδισαν ολοκληρώνοντας έτσι το σπουδαίο deal.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για έναν εκ των κορυφαίων κιπερ αυτή την στιγμή στην Μεσσηνία με πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Γ’ και της Δ’ Εθνικής κατηγορίας!

Στα 4 χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα και ειδικότερα την περσινή χρονιά, ήταν ο άνθρωπος που στα δύσκολα κράτησε όρθια την ομάδα βοηθώντας τα μέγιστα για την παραμονή στην Α’ Τοπική.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει καταγωγή από το Λεσίνι Μεσολογγίου και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ΑΕ Λεσινίου, στην συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Αχαρναϊκό Φυτειών(Δ’ Εθνική), Παναιτωλικό(Γ’ Εθνική), ΑΟ Ελεοφύτου(Δ’ Εθνική), ΑΕ Περάματος(Α’ Πειραιά), Ερμής Κορυδαλλού(Δ’ Εθνική) και Απόλλωνα Καλαμάτας!