ΟΜΟΝΟΙΑ: Πρώτη με μπαμ Πάντου Τζανετάκου.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Γ. Λουκαρέας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας που επιστρέφει μετά από χρόνια στην Α’ Τοπική Κατηγορία.

Το διοικητικό συμβούλιο, μαζί με τον προπονητή Σωτήρη Δημάκη και τους συνεργάτες του, υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Πάντου Τζανετάκου, ο οποίος επιστρέφει στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Πρίν την πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε μια σύντομη ομιλία του τεχνικού τιμ προς τους ποδοσφαιριστές και μοιράστηκε σε αυτούς το αθλητικό υλικό.

Στα της στελέχωσης της ομάδας από το περσινό ρόστερ έχουν ανανεώσει οι: Κοστριβας, Δεδούσης, Σπυρόπουλος, Κωστόπουλος, Δημητρίου και Καστριτσέας. Σε αυτούς προσθέτουμε τους Τάφα, Μπεχράκη και Στυλιανόπουλο που ανήκουν στην ομάδα καθώς και τον Παναγιώτη Καπόγλη, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα οπότε μπορεί μιας και υπηρετεί τη θητεία του στην Καλαμάτα.

Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Τάκης Παπαδέας, Σταύρος Σώκαλης, Διονύσης Δημόπουλος, Αντωνακόπουλος, Ηλίας Φλέσσας, Κώστας Ποτηριάδης, Θανάσης Παπαδέας, Γιώργος Χάντζος, Ηλίας Καπόγλης, Στάθης Αρβανίτης, Στάθης Ταπεινός και Δελφάxκης.

Τέλος, τα νέα πρόσωπα είναι οι: Σταύρος Αγγελής, Περικλής Χαρμπίλας, Σταμάτης Φέστας, Αρτέμης Παλιάς, Γιάννης Καρύδης, Βασίλης Τζίφας, Παναγιώτης Ματθαίος – Λίβας, Γιώργος Μπάλλας, Δημήτρης Πολυμενέας, Τζανέτος Κατσαρέας και φυσικά ο Πάντος Τζανετάκος.