ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 6-0: Πρώτη νίκη με ξέσπασμα για την Ομόνοια

Η Ομόνοια επικράτησε εύκολα με 6-0 της Αναγέννησης το μεσημέρι της Κυριακής στο Γ.Λουκαρέας. Το συγκρότημα του Σωτήρη Δημάκη ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς και προηγήθηκε γρήγορα με 3-0, χάρη στα τέρματα του Κωστόπουλου στο 19ο και 21ο λεπτό, και του Καρύδη στο 22ο λεπτό. Αυτό το τρίλεπτο – φωτιά ήταν ουσιαστικά αυτό που καθόρισε το νικητή καθώς όπως ήταν αναμενόμενο η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Αντιθέτως, η Ομόνοια συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και πέτυχε άλλα τρία τέρματα με το Δημητρίου στο 56΄, τον Καρύδη στο 72΄και το Στυλιανόπουλο στο 81ο λεπτό.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Ομόνοια στο πρωτάθλημα, της οποίας η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι στιγμής αδικούταν από τη βαθμολογική της συγκομιδή. Αντιθέτως, τα προβλήματα συνεχίζονται στην Αναγέννηση, καθώς πέρα από την ήττα αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα με τραυματισμούς.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Κοστρίβας, Πάλιας, Δημητρίου Π., Μπάλλας, Πολυμενέας, Κωστόπουλος(74΄Σπυρόπουλος Ν.), Φέστας, Καρύδης(82΄Σπυρόπουλος), Τάφα(70΄Στυλιανόπουλος), Δημητρίου Ν.(62΄Διονυσόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Χριστόπουλος, Δουρούμης (74’ Φατούρος), Σκαφιδάς, Αρβανίτης(46’ Ξυδέας), Σταματόπουλος, Χάντζος, Μάλαμας (60’ Μαθιόπουλος), Ταμπάκης (51’
Μπουζαλάς), Καρμπαλιώτης, Δούβας, Μαραβέλας