Ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα του Τέλου Άγρα – Ο πήχης ψηλά… από όλες τις απόψεις! [εικόνες]

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκε από το απόγευμα της Δευτέρας ο Τέλος Άγρας, που θα επιδιώξει να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής, αποφεύγοντας τα φετινά …καρδιοχτύπια.

Και ποιος καταλληλότερος ίσως για να χτίσει ένα αξιόμαχο σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοίκησης και τις προσδοκίες των φιλάθλων από τον πολύπειρο προπονητή, Αντώνη Μαυρέα. Ο Καλαματιανός τεχνικός που θα έχει στο πλευρό του ως γυμναστή και βοηθό τον Ανδρέα Ζόμπολο, είπε πολλά να πει προς τους παίκτες για τον επαγγελματισμό και την πειθαρχία που χρειάζεται για να λειτουργήσει η ομάδα και την πολλή δουλειά που περιμένει όλους ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από την άλλη η διοίκηση του Τέλου Άγρα, παραμένει σταθερή στη φιλοσοφία να στηρίζεται η ομάδα σε παιδιά από τους Γαργαλιάνους και την ευρύτερη περιοχή και παράλληλα να αξιοποιούνται τα παιδιά της ακαδημίας και μάλιστα με ιδανικό τρόπο, μέσα από τηυ συνεργασία με τον Ατρόμητο (είναι χαρακτηριστικό ότι οι «μικροί» Λάππας και Καυκής απουσίαζαν χθες, λόγω συμμετοχής σε προπονήσεις με τον αθηναϊκό σύλλογο).

Στο ρόστερ του Άγρα προστέθηκαν φέτος οι Ντουγερόγλου, Καλογερόπουλος, Ερέκι, Γρ. Αναστασόπουλος και Γεωργιόπουλος, ενώ συνεχίζουν οι Γεωργόπουλος, Λ. Χ. Ανδρώνης, Πότσης, Λ. Ν. Ανδρώνης, Γρ. Αναστασόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Μπούμπα, Διακουμής, Τζωρτζίνης, Κοντογόνης, Λάππας, Καμινάρης, Αλεξανδρόπουλος, Βελισσάρης, και Αναστασόπουλος.  Το δυναμικό της ομάδας των Γαργαλιάνων αναμένεται να συμπληρωθεί με 3 ακόμα μετεγγραφές.

Φιλικό με Καλαμάτα

Σε συνέχεια της χθεσινής «πρώτης» στο γήπεδο Γαργαλιάνων οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά, με εξαίρεση τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ στις 19/8 θα γίνει το πρώτο φιλικό, στην Καλαμάτα, κόντρα στη Μαύρη Θύελλα –δείγμα κι αυτό της προσπάθειας να ανεβάσουν επίπεδο οι «ερυθρόλευκοι»- ενώ στο ίδιο πλαίσιο είναι και το σχεδιαζόμενο τεστ με τον Παναρκαδικό στο τέλος του μήνα.

Ο αγιαμός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα.

Από πλευράς διοίκησης μίλησαν χθες ο πρόεδρος Παναγιώτης Καλκαβούρας και ο γενικός αρχηγός, Νίκος Καμπύλης, τονίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια και τη βεβαιότητα ότι ο Άγρας θα είναι τη νέα σεζόν, ιδιαίτερα ισχυρός. Παραβρέθηκαν ακόμα οι Σάκης Βαρβατσούλης, Νίκος Ανδρώνης, Διονύσης Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Διακουμόπουλος και Νίκος Λυμπερόπουλος.

2

3

4

5

6

7

8