Νίκος Ζαλίκας: «Ατυχής η δήλωση μου, πιστεύω στους παίκτες μου, πάμε για πρωτάθλημα» ! (ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Καλαμάτας στο γήπεδο «Σταύρος Παπαδόπουλος» ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας όπου έκανε την εβδομαδιαία ενημέρωση για την κατάσταση της ομάδας, αλλά και φυσικά για το μείζον θέμα που είχε δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του ιδίου μετά τον αγώνα με την Πύλου, και πως η ομάδα δεν πάει για πρωτάθλημα αλλά να είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως ο ίδιος έλεγε από την αρχή.

Ο κύριος Ζαλίκας εν τέλει παραδέχτηκε πως η δήλωση του ήταν άστοχη και ατυχής, αλλά παρερμηνεύτηκε από κάποιους που όπως τόνισε έκαναν σημαία τις δηλώσεις αυτές!

Στην συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, ενώ ζήτησε και την στήριξη όλων στην προσπάθεια που γίνεται.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου. Εμείς απλά να προσθέσουμε επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για το ποιος ήταν ο στόχος που εξαρχής έθεσε η ομάδα,η διοίκηση, και προπονητής, στην αρχή του βίντεο και πριν την σημερινή συνέντευξη τύπου, υπάρχει το κομμάτι όταν είχε πρωτοέρθει στην Καλαμάτα ο Νίκος Ζαλίκας που ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο στόχος φέτος της ομάδας, και είχε απαντήσει τότε πως όχι μόνο είναι η άνοδος αλλά και να καθιερωθεί η Μαύρη Θύελλα στις επαγγελματικές κατηγορίες!

ΝΙΚΟΣ ΖΑΛΙΚΑΣ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ