Νέα ανανέωση και μεταγραφικές επαφές ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Άλλη μια ανανέωση παραμονής ικανού παίκτη από το περυσινό ρόστερ ολοκληρώθηκε για τον Αστέρα. Αφού η σημαντική παρουσία του μεσοεπιθετικούΓιώργου Σταθάτου στο προηγούμενο πρωτάθλημα επιβραβεύτηκε με τη διοίκηση να προχωράει στην ανανέωση της συνεργασίας τους μετά και το τελικό “ναι” του παίκτη στην πρόταση που του είχε γίνει από το προηγούμενο διάστημα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Σταθάτο. Η οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας καλωσορίζει ξανά τον Γιώργο Σταθάτο και του εύχεται καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».

– Στο μεταξύ, παρελθόν και τυπικά από τον Αστέρα αποτελούν οι Γιάννης Καλλιακμάνης, Νίκος Λούγκος και Αλέξανδρος Μελετίδης, όπως γνωστοποίησε σε σχετική της ανακοίνωση η διοίκηση των «βυσσινί»:

“O ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Καλλιακμάνη, Νίκο Λούγκο και Αλέξανδρο Μελετίδη και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

– Από εκεί και πέρα, στις τάξεις της ομάδας της Αμαλιάδας κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι» κι υπάρχουν προχωρημένες επαφές, με ικανούς παίκτες τόσο με Έλληνες, όσο και ξένους. Αναμένονται προσθήκες το αμέσως επόμενο διάστημα.

Συμφωνία με την LEGEA

Συμφωνία με την εταιρεία LEGEA του για τον ενδυματολογικό εξοπλισμό σύναψε ο Αστέρας. Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει τη συμφωνία για συνεργασία του με την αθλητική εταιρεία LEGEA τη νέα σεζόν. Κατόπιν συνάντησης του προέδρου κ. Βαγγέλη Αγγελή με τον διευθυντή της εταιρείας κ. Βασίλειο Λίγκα, συμφωνήθηκε η συνεργασία για τον ενδυματολογικό εξοπλισμό του Αστέρα τη σεζόν 2017-18».

«Θανάση, είμαστε στο πλευρό σου»

Με αφορμή την ομόφωνη αποδοχή της προτάσεως του Θανάση Παπαγεωργίου για τη συγκρότηση του Δ.Σ., από τη Γενική Συνέλευση των μελών του Αστέρα, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΗ επί σειρά ετών (το Ενωσιακό γήπεδο Ηλείας έχει το όνομα του) και ιστορικό μέλος του Αστέρα, Άγγελος Αναστασόπουλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η στιγμή είναι ιστορική για τον Αστέρα μας, διότι πλέον αναλαμβάνει τις τύχες του ο άξιος και καταξιωμένος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, με στόχο να κάνει η ομάδα βήματα μπροστά και να ξεφύγει από εκεί που βρισκόταν.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει υψηλούς στόχους. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι γνώστης του πώς διοικείται το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά έχει και τεράστιες γνωριμίες με υψηλόβαθμα στελέχη του ποδοσφαίρου και προέδρους ομάδων, σε πανελλαδικό επίπεδο. Όλοι εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε, ώστε να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Δεν θέλω να πω περισσότερα για τον Θανάση Παπαγεωργίου, διότι τα έργα του, οι επιχειρηματικές του πράξεις και ενέργειες μέχρι τώρα, στην Αθήνα, στην Αμαλιάδα,  στην Κουρούτα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, μιλούν από μόνες τους.

Καλώ τους φιλάθλους σε πανστρατιά κοντά στον Αστέρα.

Καλή επιτυχία Θανάση, είμαστε στο πλευρό σου».

Πηγή: iliaoikonomia