Με την φανέλα της Εθνικής Ενόπλων Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Σαραντόπουλος

Φιλικός αγώνα μεταξύ Εθνικής Ενόπλων και Μικτής Κέρκυρας.

Σκοπός του αγώνα είναι, η στήριξη των Κερκυραϊκών συλλόγων «Φάρος Ζωής» και «Για τα παιδιά μας». Παρευρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Νικολέτα Πανδή, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Κώστας Παπασταμάτηςκαι οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα ΘάνουΑθανασία Τσουμελέκα και Μαρία Γεωργάτου.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη στο ΕΑΚ Κέρκυρας και συνδιοργανωτές είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Φυσικά τα έσοδα θα δοθούν στα δυο αυτά σωματεία.
Με την Εθνική ενόπλων θα αγωνιστούν και αρκετοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που παίζουν σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται οι Ολυμπιονίκες μας, Μαρία Γεωργάτου, Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τζουμελέκα.
Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα θα γίνει δειγματοληψία για την ενίσχυση της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών «Όραμα Ελπίδας»
Στην αποστολή με την Εθνική Ενόπλων θα βρίσκονται και τρεις Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Άγγελο Μπίζο, Άγγελο Σαραντόπουλο και Άκη Λαμπρόπουλο.