ΜΕΘΩΝΗ: Σκληρή ανακοίνωση κατά Τουρλομούση. «Διέπραξε διαιτητικό έγκλμα»

Σε μία πολύ σκληρή ανακοίνωση προχώρησε πριν λίγα λεπτά η διοίκηση της Μεθώνης κατά του διαιτητή του σημερινού αγώνα με την ΑΕ Γαργαλιάνων, κ. Τουρλομούση.

Ζητά την ΚΕΔ/ΕΠΣΜ να απαλλάξει το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο από διαιτητές που μόνο κακό του κάνουν.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΕΔ/ΕΠΣΜ να απαλλάξει το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο από διαιτητές που μόνο κακό του κάνουν!

Ο Α.Ο. Μεθώνης εκφράζει τα φρικτά του παράπονα για τη διαιτησία του κ. Τορλομούση, ο οποίος σήμερα (4/11) διέπραξε διαιτητικό έγκλημα εναντίον της ομάδας μας.

Ο εν λόγω “κύριος” ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ στην σημερινή αναμέτρηση με την Ένωση Γαργαλιάνων για την 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής Μεσσηνίας να πράξει τα δέοντα, ώστε να γίνει ανεπιθύμητος σε ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ομάδα.

Ο “κύριος” Τορλομούσης σφύριζε με ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ, με αποκορύφωμα τις δύο τραγικές αποφάσεις, αρχικά την άδικη αποβολή ποδοσφαιριστή μας, Μπούρδου με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά και για τα αδικαιολόγητα έμμεσα φάουλ υπέρ μας προς το τέλος του αγώνα (προφανώς για να μας “χρυσώσει το χάπι’’)!

Επίσης την συνεχόμενη ειρωνική στάση απέναντι στους παίκτες μας, αλλά και στο φίλαθλο κοινό μας.

Επειδή, λοιπόν, και οι… τυφλοί είδαν το σημερινό έγκλημα κατά του Α.Ο. Μεθώνης από τον “κύριο” Τορλομούση, οφείλουμε να βροντοφωνάξουμε ότι ο συγκεκριμένος ή είναι ανίκανος ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Η αίτηση εξαίρεσης θα παραδοθεί στα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, στα οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα πράξουν το καθήκον τους και τα καλούμε να ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ… ΜΠΟΡΟΥΝ (ή κάτι άλλο συμβαίνει) ΣΑΝ ΤΟΝ κ. ΤΟΡΛΟΜΟΥΣΗ.

Το άθλημα ΔΕΝ έχει ανάγκη ανθρώπους που μόνο κακό του προξενούν. Πλέον, ο “κύριος” ΤΟΡΛΟΜΟΥΣΗΣ είναι ανεπιθύμητος για τον Α.Ο. Μεθώνης και καλό θα ήταν να απαλλάξει το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Και να του θυμίσουμε πως οφείλει να ΣΕΒΕΤΑΙ ομάδες με ιστορία όπως οΑ.Ο. Μεθώνης, που υπηρετούν το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια, τη στιγμή που ο “κύριος” Τορλομούσης απέδειξε περίτρανα ότι η ενασχόλησή του με τη διαιτησία είτε τυχαία είναι, είτε με… μέσον!»