«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Καντούτσης «Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, στόχος μόνο η άνοδος»

Σε ένα γήπεδο που θύμισε «εκκλησία», με μια εμφάνιση που κάνει τον κόσμο της να χαμογελά, η Καλαμάτα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Πανηλειακό, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για ένα σπουδαίο από πολλές πλευρές διπλό. Βέβαια ο βαθμός της ισοπαλίας σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι δεν είναι και άσχημος, και όλοι είμαστε πεπεισμένοι πως τα καλύτερα έρχονται για τη «Μαύρη Θύελλα».

Ο ικανότατος αμυντικός και εκ των πρωταγωνιστών της Καλαμάτας, Τάσος Καντούτσης, μίλησε στο taklin για το τι έγινε στο ντέρμπι αλλά και για τη συνέχεια:

«Στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό θεωρώ ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ελέγχαμε το παιχνίδι, απειληθήκαμε μόνο μια φορά από ένα πέναλτι που δεν υπήρχε, ενώ εμείς εκτός από το δοκάρι, χάσαμε και άλλες 2 καλές ευκαιρίες. Ήταν ένα δυνατό ντέρμπι με καλή ατμόσφαιρα. Θέλαμε πολύ τη νίκη και ίσως στο τέλος δεν πιέσαμε όσο έπρεπε με το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαμε. Πλέον το παιχνίδι πέρασε και κοιτάμε το επόμενο την Κυριακή εντός με τη Βάρδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, είμαστε μια οικογένεια και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για το στόχο που για μια ομάδα όπως η Καλαμάτα είναι ξεκάθαρος, την άνοδο. Ελπίζουμε στη συνέχεια να έχουμε περισσότερο κόσμο κοντά μας γιατί τον έχουμε ανάγκη φέτος.»