«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: «Έκλεισε στόματα», τεράστια νίκη ουσίας και ψυχολογίας με Χρήστο Γκασούκα απέναντι στον πρωτοπόρο Βλαχιώτη ! (BINTEO ΤΑ ΓΚΟΛ)

Τελικά μετά από έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα, αμφισβητήσεις, και πολύ μουρμούρα, ήρθε το σημερινό παιχνίδι της Καλαμάτας για να «κλείσει στόματα» τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και από θέματα μεταγραφών!

Με έναν σούπερ Γκασούκα (που είχε αμφισβητηθεί και αυτός) πετυχαίνοντας 2 γκολ, και με άλλους 10 ψυχωμένους παίκτες στο γήπεδο, μόνο τυχαία δεν ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη. Και αν σκεφτούμε πως ήταν η πρώτη φετινή ήττα της ομάδας της Λακωνίας αλλά και την απουσία ελέω δελτίου του φορμαρισμένου Τορεζάνι, τότε καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για την Καλαμάτα.

Μεγάλο ρόλο στην αλλαγή της ψυχολογίας έπαιξε και η έλευση του νέου προπονητή του Μάρκου Στεφανίδη, που δείχνει να γνωρίζει καλά το αντικείμενο και μάλλον η διοίκηση έκανε και εδώ μια πάρα πολύ καλή επιλογή (έπαιξε και εδώ σημαντικό ρόλο στο να έρθει ο Στεφανίδης ο γενικός διευθυντής Κώστας Σωρανίδης) αφού σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ομάδας και χρονικού σημείου του πρωταθλήματος, είναι πολύ δύσκολο να πείσεις έναν προπονητή της αξίας του Μάρκου Στεφανίδη να αναλάβει.

Παρόλα αυτά η πρώτη στον πάγκο των «μελανόλευκων» του βγήκε με τον καλύτερο τρόπο και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την λειτουργία του συνόλου των παικτών, χωρίς ακόμα όμως όπως είπε και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου, να έχει ολοκληρωμένη εικόνα από το προφίλ των παικτών καθώς μετρά μόλις λίγα 24ωρα στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται δύσκολη και αλλά και ενδιαφέρουσα, με τον κόσμο όμως όπως έδειξε σήμερα αλλά και με τους οργανωμένους να συσπειρώνονται για το καλό της ομάδας, αλλά και με τον βασικό χρηματοδότη της Αγαθοκλή Χριστόπουλο να συντάσσεται μαζί τους ως απλός φίλαθλος.

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα για την μεγάλη ομάδα του Νομού, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την στήριξη του κόσμου ώστε να μπορέσει η ομάδα να τελειώσει απόλυτα αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα, ώστε το καλοκαίρι να ξεκινήσουν από μηδενική βάση όλα και να βαδίσει η Μαύρη Θύελλα στο δρόμο προς τις επαγγελματικές κατηγορίες με οργάνωση και όραμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ  2-1

Ρατσιάτος (Αργολίδας), Λυκομήτρος (Αργολίδας), Λέκκας (Αργολίδας), οι άριστοι διαιτητές του σημερινού αγώνα στου Μεσσηνιακού. 

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος Θ., Καλογερόπουλος Γ., Λιόλιος Ν., Καντούτσης Τ., Ερέκι Κ., Σαραντόπουλος Α. (90ο Νινιός), Ζαχαρόπουλος Μ., Γκασούκας Χρ(Κανελλόπουλος 85ο), Ρονκάτο, Αθανασόπουλος Β.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (θ. Γκάτζιος)Παλιούρας Κ., Τσουκαλάς Σ., Κόντι Γ., Σαμπατάκος Γ., Μπριλάκης Χ., Τσιμικλής Π., Τόνσεφ Π. (28ο Σαρανατόπουλος Θ., 67ο Παναγόπουλος), Μουκίδης Β, Μαναριώτης Β., Σταμογιάννος Β, Χρήστου Γ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ