ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Ανανέωση, επιστροφή και μεταγραφή

Μία ανανέωση, μία μεταγραφή και μία επιστροφή ανακοίνωσε η διοίκηση της Καλαμάτας BC.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Η Kalamata BC καλωσορίζει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν τους Γιώργο Τσιγαρίδη (PG, 1989, 1.82) και Κωνσταντίνο Σιδέρη (SG, 1996, 1.82). Οι δύο αθλητές θα συνεχίσουν μαζί μας, στην προσπάθεια που θα πραγματοποιήσουμε στο προσεχές πρωτάθλημα, με τον Γιώργο να επανέρχεται στα παρκέ ύστερα από απουσία ενός έτους και τον Κωνσταντίνο να έχει συμβάλει στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, την περίοδο 2015-2016.

Ευχόμαστε και στους δύο παίκτες μας υγεία και καλή επιτυχία, εν όψει της νέας σεζόν

Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λεωνίδα Κούτρη (PG, 1993, 1.80). Ο ταλαντούχος γκαρντ μας, θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ μας, ευρισκόμενος σε εξαιρετική πορεία, αναφορικά με την αποκατάσταση από το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τον Πορφύρα (ολική ρήξη αχιλλείου στο αριστερό πόδι), στη σεζόν που πέρασε στη Γ’ Εθνική.

Ευχόμαστε στον Λεωνίδα, λοιπόν, υγεία και καλή επτυχία στην νέα σεζόν, ενώ περιμένουμε την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους πριν από το τέλος του 2017, εφόσον του το επιτρέψουν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο εξωτερικό».