ΖΑΛΙΚΑΣ: «Δεν πάμε για πρωτάθλημα». ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

“Ποιος είπε ότι πάμε για πρωτάθλημα;” Με αυτή την ερώτηση… απάντησε ο Νίκος Ζαλίκας σε ερώτηση που του έγινε μετά το ματς, σχετικά με το αν ρισκάρει επιθετικά όσο θα έπρεπε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα, όπως η Καλαμάτα.

Ο τεχνικός της “Μαύρης Θύελλας” επέμεινε στην συνέχεια πως η Καλαμάτα δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά την δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική και επικαλέστηκε προβλήματα στο μεταγραφικό σχεδιασμό το καλοκαίρι που δεν επέτρεψαν στην ομάδα να πάρει τους παίκτες που ήθελε.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ζαλίκας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια στο χθεσινό ματς και δήλωσε ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα. Στάθηκε στις δύο φάσεις του Γουερέ και στο ότι η Καλαμάτα δεν είχε απάντηση στην τακτική του Τσικλητήρα να παγώσει το ρυθμό στο β’ ημίχρονο ενώ παραδέχτηκε ότι η Καλαμάτα υστερεί στην τελική προσπάθεια.

Ο τεχνικός του Τσικλητήρα ο Νίκος Κακαλέτρης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. “Παίξαμε μια μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Μια ποιοτική και δυνατή ομάδα. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Το τελευταίο διάστημα ήρθαν κάποια ικανά παιδιά που θα βοηθήσουν. Παίξαμε δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα και στην συνέχεια έχουμε μια σειρά από πιο βατά παιχνίδια. Η θέση μας είναι πλασματική”, κατέληξε ο Νίκος Κακαλέτρης.

Aπό πλευράς των παικτών, ο Δημήτρης Τσατσόπουλος που έκανε ντεμπούτο με την Καλαμάτα, χαρακτήρισε κακό το παιχνίδι, σημείωσε ότι η Καλαμάτα θα μπορούσε να πάρει την νίκη στις δύο φάσεις του Γουερέ και τόνισε πως πλέον η “Μαύρη Θύελλα” κοιτάζει την συνέχεια. Ο Αγγελος Γεωργιόπουλος του Τσικλητήρα τόνισε ότι η ομάδα του παίζει πάντα για τη νίκη, χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο την Καλαμάτα και τόνισε πως η ομάδα της Πύλου περιμένει καλύτερη συνέχεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγή: notosport.eleftheriaonline.gr