Δυναμική Παρουσία του Μεσσηνιακού Γ.Σ. στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας

Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, θα συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας με την λειτουργία εκθεσιακού περιπτέρου. Το περίπτερο θα είναι τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της πλατείας Βασιλέως Γεωργίου, στα παλαιά Γαλάξια, δίπλα σχεδόν στον χώρο των ιστορικών αγαλμάτων. Στο περίπτερο, θα παραβρίσκεται σύσσωμη η διοικητική και η προπονητική ομάδα των αγωνιστικών ομάδων και των Ακαδημιών, όλων των τμημάτων του σωματείου.

 

      Η οικογένεια του Μεσσηνιακού προσκαλεί όλους τους δημότες αλλά και γενικότερα όλους τους επισκέπτες που θα βρίσκονται στον χώρο  της κεντρικής πλατείας, να επισκεφθούν το περίπτερο του συλλόγου και να αποκομίσουν πληροφόρηση για τα τμήματα και τις δραστηριότητες του σωματείου. Τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν/ συνομιλήσουν με τους προπονητές των τμημάτων, να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους και να αποκτήσουν πλήρη γνώση για τα εξαιρετικής ποιότητας προπονητικά προγράμματα και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους αθλητικούς χώρους την τρέχουσα περίοδο.

 

     Ένας Παγκοσμίου εμβέλειας αθλητής του Μεσσηνιακού, ο Λούης Τσάτουμας, θα δώσει δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας. Επιστρέφοντας στο «σπίτι» του πλέον, – ως πολυσύνθετος συνεργάτης του Μεσσηνιακού, με διαφορετικά καθήκοντα και αρμοδιότητες – , ο Μεσσήνιος πρωταθλητής  θα έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί με τα παιδιά, να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους, να παρέχει συμβουλές σε αυτά και φυσικά να φωτογραφηθεί μαζί τους.-