Διαψεύδοντας συγκεκριμένο site ο Μάρκος Στεφανίδης και ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος δηλώνουν….

Μετά τον πόλεμο που συνεχίζει να δέχεται ο ΠΣ Η Καλαμάτα από συγκεκριμένο Μεσσηνιακό site, o Μάρκος Στεφανίδης ξεκαθαρίζει την θέση του και μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας λέει ότι κάλεσε στο τηλέφωνο πριν λίγη ώρα τον αρθρογράφο που έγραψε ότι ο ίδιος έχει κάποια οικονομική διαφορά με την διοίκηση της Καλαμάτας και ότι δεχόταν πιέσεις από την διοίκηση για κάποια θέματα και μας ξεκαθάρισε ότι τίποτα από τα δυο δεν ισχύει.

Ο λόγος της λύσης της συνεργασίας του είναι ότι η Β’ εθνική (που θα πάει) έχει ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά της και ότι η Καλαμάτα δεν έχει στόχους βαθμολογικούς για τα επόμενα τρία παιχνίδια.

Στο οικονομικό κομμάτι είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος από τους ανθρώπους της διοίκησης  (Έτσι μας μετέφερε) και να μην ξεχνάμε ότι ο προπονητής της Καλαμάτας κατοικούσε μόνιμα σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της πόλης απολαμβάνοντας και διατροφή μέσα στο συμβόλαιό του…

 

Η δήλωση που έστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι αυτή:

‘’Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Καλαμάτας για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευθεί το τιμόνι της ομάδας. Τον κύριο Αγαθοκλή Χριστόπουλο έναν τεράστιο και υγιή παράγοντα που πονάει, αγαπάει την ομάδα και ματώνει καθημερινά καθώς και τον πρόεδρο Σταματογιαννοπουλο Γιάννη που είναι πολύ κοντά στην ομάδα και όλο το διοικητικό επιτελείο που ήταν κύριοι απέναντι μου στα πάντα και εύχομαι να ξανασυνεργαστούμε. 

Ο στόχος επετεύχθη και νοιώθω πολύ υπερήφανος γι αυτό.
Οι λόγοι που αποχωρώ είναι καθαρά επαγγελματικοί μιας και τελειώνει πολύ γρήγορα το πρωτάθλημα και θα είμαι χωρίς αντικείμενο εργασίας.
 

Μου έκανε πρόταση μια ομάδα football league και με τιμάει το γεγονός να δουλέψω σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Η Καλαμάτα ήταν είναι και πιθανό να είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη καριέρα μου. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που με στήριξαν και με αγκάλιασαν από την αρχή και είναι εξαιρετικοί παίχτες και χαρακτήρες και τον κόσμο που τόσο θερμά με δέχτηκε και μου εξέφραζε καθημερινά την αγάπη του στο πρόσωπο μου.

Τέλος να ευχαριστήσω τους άξιους συνεργάτες μου, Πέτρο Μαυροειδή, Δημήτρη Λυμπερόπουλο, τον Αβράμη και τον φίλο Τάκη Δρουγα, άξιο συνεργάτη μου και πολύ καλό προπονητή.

Τα παιδιά πρέπει να τον στηρίξουν για το υπόλοιπο όπως εμένα. Εύχομαι η ομάδα να πάει super league γιατί εκεί της αξίζει.

Μαρκος Στεφανιδης’’

Ξεκάθαρος ο κ. Στεφανίδης λοιπόν. 

 

Πριν λίγη ώρα ήρθαμε σε επικοινωνία και με τον πρόεδρο της ομάδας (Γιάννη Σταματογιαννόπουλο) ο οποίος μας είπε:

Ο κ. Στεφανίδης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Μετά από την μικρή αλλά επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο της Μαύρης Θύελλας είχε μια πρόταση από ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Ο ΠΣ Η Καλαμάτα σεβόμενος την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα για να δουλέψει στην Β’ εθνική αποδέχτηκε φιλικά την αποχώρηση του.

Δυστυχώς το πρωτάθλημα μας έχει ακόμα μόνο τρεις εβδομάδες και θα ήταν κρίμα να κρατήσουμε έναν προπονητή που μπορεί να πάει να δουλέψει σε μεγαλύτερη κατηγορία από την στιγμή που έχει μια καλή πρόταση στα χέρια του και ζητάει να αποχωρήσει.

Επειδή πολλά ανυπόστατα ακούγονται σε ένα μικρό site για οικονομικά προβλήματα και τέτοια, προτιμώ να μην απαντήσω και να αρκεστώ σε αυτά που λέει ο ίδιος κ. Στεφανίδης, δηλαδή ότι είμαστε κάτι παραπάνω από εντάξει απέναντι του και το ίδιο ισχύει απέναντι και στους ποδοσφαιριστές μας. Μου άρεσε πολύ που κάλεσε και ο ίδιος τον άνθρωπο που γράφει ασταμάτητα αυτά τα ψέματα για να του πει να μην χρησιμοποιεί το όνομα του για να κάνει πόλεμο στην ομάδα με πράγματα που δεν είναι αλήθειες  -αυτό δείχνει το δέσιμο του μαζί μας και ότι είναι »ένας από εμάς’’ 

Η Μαύρη Θύελλα θα πορευτεί με τον Τάκη Δρούγα στον πάγκο της για τα τελευταία τρια παιχνίδια

Γιάννης Σταματογιαννόπουλος»