Διαγόρας Κοπανακίου – Nτότσα: Ευχαριστώ τον Διαγόρα Κοπανακίου για όλα

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του Κοπανακίου οπου αγωνίστηκε βασικός δεξιός αμυντικός, ήρθε η ώρα να αφήσει την ομάδα του για κάτι παραπάνω, η πρόταση ήρθε από την Καλαματά μιας και ο »μικρός» είχε πάρει μέρος στα δοκιμαστικά που είχε κάνει ο Παναγιώτης Δρούγας για να πλαισιώσει της ακαδημίες της ομάδας με ταλαντούχους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές και άφησε πολύ καλες εντυπώσεις.

Ο Ντότσα, σήμερα πήρε την ελευθέρας του από τον Διαγόρα για να συνεχίσει την καριέρα του στις ακαδημίες της Καλαμάτας με όνειρο να παίξει κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα.

Ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί του και μας είπε :

»Σας ευχαριστώ όλους για όλα Εύχομαι υγεία. Επίσης εύχομαι να πετύχει όποιο στόχο έχει βάλει ο Διαγορας φέτος και κάθε χρόνια από εδώ και πέρα …Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από συμπαίκτες και φίλοι…αλλά και τον προπονητή (κ. Δημήτρη Καραχαλιο) που μου έμαθε πολλά και με βοήθησε να γίνω καλύτερος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κ. Γεωργιοπουλο που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από τον Διαγορα Κοπανακίου. Εύχομαι υγειά και καλή συνεχεία και στους ποδοσφαιριστές που αποχωρήσαν από την ομάδα…αλλά και στους καινούριους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα.. Εύχομαι να κάνουν ότι μπορούν για την επίτευξη των στόχων. Όσο για την Καλαμάτα, είμαι χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος για το ενδιαφέρον του κ.Δρούγα να με εντάξει στην ομάδα και η συνεργασία μου με μια τεράστια ομάδα όπως η Καλαμάτα με τιμά ιδιαίτερα, θα δουλεύω σκληρά για να ανταπεξέρχομαι πάντα στις προσδοκίες τους»