«Δίδυμη» μεταγραφική βόμβα για τον Παναρκαδικό

Το τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το ArcadiaSports ολοκληρώνεται σήμερα (02/08) με την απόκτηση του Νίκου και του Δημήτρη Λυμπερόπουλου.

Οι δύο πρώην παίκτες της Δόξας Μεγαλόπολης, μετακομίζουν στην Τρίπολη μαζί με τον Χρήστο Νάνο για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Παναρκαδικού στην Γ’ κατηγορία.

Οι αδελφοί Λυμερόπουλοι ήταν αντίπαλοι του Παναρκαδικού την προηγούμενη χρονιά. Η διοίκηση των Αρκάδων ήθελε εδώ και χρόνια να τους εντάξει στο δυναμικό της ομάδας και όπως φαίνεται φέτος ωρίμασαν οι συνθήκες για να συμβεί αυτό.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αναδειχθεί πολλές φορές πρώτος σκόρερ στα πρωταθλήματα Αρκαδίας, ενώ ο Δημήτρης αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία στην μεσαία γραμμή της Φαλαισίας και της Δόξας Μεγαλόπολης. Και οι δύο παίκτες θεωρούνται έτοιμοι για να προσφέρουν άμεσα στην κατηγορία.

Από την πλευρά του ο Νάνος ανακοινώθηκε την Τρίτη (01/08). Μπορεί να αγωνιστεί ως ανασταλτικός μέσος (και όχι μόνο) διαθέτει εντυπωσιακά σωματικά προσόντα και ήταν ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στα χέρια του Βασίλη Κούβαλη πέρυσι.

Πηγή: arcadiasports.gr