Γ’ Εθνική: Συμφώνησε με Σπ. Αντωνόπουλο και προσπαθεί να ξεκινήσει η Ζάκυνθος

Στις τάξεις του ΑΠΣ Ζάκυνθος, κι ενώ ολοκληρώνεται πλέον κι ο Αύγουστος, όλοι αισθάνονται πιο έντονα τη χρονική πίεση έτσι ώστε η “κυανοκίτρινη” ομάδα να βρεθεί και πάλι στο γήπεδο!

Η νησιώτικη ομάδα μετά την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία τοπικού σαν Ζακυνθιακός/Ζάκυνθος (συγχωνεύτηκε τυπικά η δεύτερη στον πρώτο), και που πλεον έχει μετονομαστεί σε ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 αντιμετώπισε τελικά πολλά προβλήματα μέχρι να βγάλει διοικητικό σχήμα, κάτι που αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρονοβόρο…

Μόλις πριν λίγες μέρες φάνηκε να οριστικοποιείται το σχήμα του νέου συμβουλίου, που ως τώρα μετέχουν (σύμφωνα με τα αναγραφόμενα του σάιτ στη Ζάκυνθο, Ioniansports.gr), η Ροδούλα Σπινθάκη, ο Στράτος Κουρούμαλος, ο Στέλιος Γούναρης, ο Ντένης Κόκλας, ο Νίκος Γεωργιτσόπουλος, ο Γιάννης Βερύκιος κι ο Διονύσης Ακτύπης (ορθοπεδικός, αλλά και πολιτευτής και πρώην δήμαρχος).

– Από κει και πέρα, στο νησί της Ζακύνθου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Ηλείος τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος ο οποίος συζήτησε με το συμβούλιο της ομάδας το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ανέλυσαν την προοπτική συνεργασίας για τη νέα σαιζόν και έχει επέλθει ήδη προφορική συμφωνία των δυο πλευρών.

Με την ομάδα βέβαια (που στο προσεχές πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής θα είναι αντίπαλος και των ομάδων της Ηλείας) να πρέπει πλέον να προχωρήσει με πάρα πολύ γοργά βήματα.

Ο Σπ. Αντωνόπουλος περιμένει πλέον την ολοκλήρωση των επαφών που κάνει η διοίκηση με τους Ζακυνθινούς παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας, ώστε έπειτα να μεταβεί άμεσα κι αυτός στο νησί για οριστική έναρξη. Και με βάση αυτούς τους παίκτες που θα έχουν μείνει, να γίνουν και οι αναγκαίες (αρκετές) μεταγραφές για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί επάξια στην νέα κατηγορία.

Ο Ηλείος τεχνικός ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο νησί αφού στο πέρασμα του από το “Φιόρο του Λεβάντε” πριν από δύο χρόνια είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις με την ομάδα του Ζακυνθιακού (Γ’ Εθνική, 4η στον 3ο όμιλο). Ενώ ο ταλαντούχος, εξελίξιμος και με διάθεση να ανέβει ακόμη πιο ψηλά, Σπ. Αντωνόπουλος προέρχεται κι από την περυσινή θητεία του στην ομάδα του Πανηλειακού, που έκανε νέο ξεκίνημα κι ανέβηκε ξανά στη Γ’ Εθνική.

– Σε κάθε περίπτωση, έστω και με την τεράστια αυτή καθυστέρηση, η ομάδα της Ζακύνθου καλείται να αρχίσει να αποκτά οντότητα ενώ ο χρόνος όμως είναι αυτός που πιέζει ασφυκτικά. Καθώς όλες οι άλλες ομάδες έχουν κάνει την προετοιμασία τους και δίνουν τα πρώτα τους φιλικά, κι η Ζάκυνθος δεν είναι ακόμα καν στην αρχή!

Τουλάχιστον, θα είναι …κάτι γι’ αυτήν, αν τελικά το πρωτάθλημα δεν αρχίσει στις 17 Σεπτεμβρίου αλλά αργότερα (ή στις 24/9 ή και στις 1/10, που υπάρχουν σχετικά σενάρια τις τελευταίες μέρες).

Πηγή: iliaoikonomia.gr