Αφιλόξενο «FILOXENIA» !

Το ξενοδοχείο FILOXENIA στην Καλαμάτα ανέκαθεν ήταν σήμα κατατεθέν για την παραλία της Πόλης, με την όμορφη πλαζ και τα υπέροχα νερά της περιοχής. Από τις περασμένες δεκαετίες ήταν πάντα ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.

Το τελευταίο διάστημα όμως και κατά την καλοκαιρινή περίοδο, υπάρχουν πολλά παράπονα τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους ξένους επισκέπτες για την συμπεριφορά, και την πολιτική της τωρινής διεύθυνσης του ξενοδοχείου!

Πιο συγκεκριμένα αν κάποιος επισκέπτης βρεθεί στον χώρο κάτω από το ξενοδοχείο στην παραλία όπου η πρόσβαση είναι εύκολη φυσικά, και κάνει το λάθος να ανέβει να καθίσει σε κάποια από τις ελεύθερες καρέκλες του «IPANEMA» που υπάρχουν εκεί για να ξεκουραστεί όταν είναι κλειστό, τότε θα διωχθεί άμεσα από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, άκομψα και καθόλου ευγενικά χωρίς κανέναν λόγο, ακόμα και αν είναι ηλικιωμένος-η! Η απάντηση που παίρνουν οι περισσότεροι είναι πως αυτή είναι η τακτική της διεύθυνσης του συγκροτήματος!

Να υποθέσουμε πως η επόμενη κίνηση της διεύθυνσης τα επόμενα χρόνια είναι να ξαναβάλει τον φράχτη στην θάλασσα και που οι παλιότεροι το θυμούνται την δεκαετία του 80, εμποδίζοντας έτσι την ελεύθερη πρόσβαση στον χώρο κάτω από το FILOXENIA;

Τέτοιες συμπεριφορές μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην φήμη της Πόλης, του τουρισμού γενικότερα, αλλά και του ίδιου του ξενοδοχείου, την στιγμή μάλιστα που έχουν γεμίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με παράπονα επίσης και για τις υπέρογκες εξωφρενικές θα λέγαμε χρεώσεις κάποιων προιόντων στον ίδιο χώρο, εν μέσω σκληρής οικονομικής κρίσης!

Έτσι θα λέγαμε πως το όνομα (FILOXENIA) σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Μεσσηνίας , και ο τρόπος συμπεριφοράς προς τους τουρίστες και κατοίκους της Πόλης, είναι 2 πράγματα εντελώς αντίθετα!