ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ 0-2. Εύκολο διπλό

Σημαντική, βαθμολογικής σημασίας νίκη με  0-2 πέτυχε ο Διακόρας Κοπανακίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα Βαλύρας και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της  Β΄ Μεσσηνίας!

Συγκεκριμένα πριν συμπληρωθεί το α΄ ημίωρο ο Θανάσης Γκότσης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι πέτυχε το 0-1 και στην επανάληψη δυο λεπτά μετά την έναρξη του  β΄ ημιχρόνου ο Γιώργος Γεωργακόπουλος με σουτ σημείωσε το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολο απόγευμα ο Μελιγαλαίος ρέφερ Στάθης Ζαρακοβίτης και οι βοηθοί του Η. Ρηγόπουλος και Γ. Βανικιώτης, ενώ στο 77ο λεπτό απέβαλε τον Τρουπάκη του Διαγόρα με 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.

ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Παναγιώτης Αναστασόπουλος, Τάσος Π. Μπουρίκας, Πάνος Καναλουπίτης, Κώστας Αν. Σιάγκρης (60΄Βασίλης Δ. Μπουρίκας), Μήτσος  Γούλιας, Krisτian Boboci, Γιάννης Ανδριανόπουλος (66΄Χρυσοβαλάντης Δ. Μπουρίκας, Κούλης Κουνής, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος (55΄Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος), Τάκης Φ. Οικονόμου (49΄Χρήστος Ι. Κουμουράς) και Τάσος Μ. Νίκας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Π. Παντελής, Μ. Κοσμάς, Γ. Παπαδόπουλος, Μ.  Μοσχίδης, Θ. Νικολακόπουλος, Σβερκούνος, Α. Νικολάϊ (80΄Γ. Μαδούρος), Αθανάσιος Γκότσης,  Κ. Θεοχαράκης (62΄Γ. Τρουπάκης) Δ. Καμπούκος (88΄θ. Γκότσης), Γ. Γεωργακόπουλος και (89΄Δ. Γιαννακόπουλος).