Αστέρας Αμαλιάδας: Εκλέγει το Δ.Σ. – Οι νέες αγωνιστικές κινήσεις

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει ότι αυτή την Κυριακή 9 Ιουλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο χώρο του κλαμπ “ΘΕΑ” στην Κουρούτα, θα γίνουν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Καλούνται τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε άλλη μια ανανέωση παραμονής περυσινού παίκτη, αφού συγκεκριμένα και τη νέα σεζόν θα φορά τη βυσσινί φανέλα ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Ένας περιφερειακός επιθετικός (κυρίως) ποδοσφαιριστής, του οποίου η περίπτωση απασχολούσε και άλλες ομάδες, αλλά αφού με την παρουσία του άφησε ικανοποιημένους τους πάντες στην ομάδα, αυτή τον κράτησε.

Η σχετική κίνηση του φετινού χορηγού της ομάδας Θανάση Παπαγεωργίου, σήμανε και την άμεση διευθέτηση κι αυτού του θέματος.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά ότι κατόπιν εισήγησης του Πέτρου Μίχου, ανανεώνει με την ομάδα μας ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Η παρουσία του κοντά μας, στην οικογένεια του Αστέρα συνεχίζεται. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και τη νέα αγωνιστική περίοδο».

  • Από κει πέρα, γίνονται επαφές για μεταγραφές (ακόμα και πάρα πολύ “ηχηρές” όπως οι συζητήσεις με Ματθαίο Μαρουκάκη και Νταβίντ Τόρες, που έχουν καταγραφεί αναλυτικά στα προηγούμεναρεπορτάζ), αλλά το σίγουρο είναι ότι γενικότερα δεν βιάζεται ο Αστέρας Αμαλιάδας να κλείσει παίκτες. Και το κάνει αυτό για τον προφανή λόγο ότι υπάρχει χρόνος, αφού άλλωστε η προετοιμασία θα ξεκινήσει περίπου στις 25-26 Ιουλίου, ενώ το πρωτάθλημαμε τη νέα μορφή του (όπου θα είναι περίπου 14 ομάδες σε κάθε Όμιλο από τους συνολικά 8) δεν προβλέπεται να ξεκινήσει πριν τις 24 Σεπτεμβρίου το νωρίτερο, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες κι εκτιμήσεις.
  • Επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα., με δεδομένα τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχουν οι περισσότερες ομάδες της Β’ Εθνικής και το γεγονός ότι μια πληθώρα ποδοσφαιριστών που υπό άλλες συνθήκες θα έπαιζαν σε αυτήν, θα βρεθεί σύντομα σε αναζήτηση ομάδας, είναι λογικό και ο Αστέρας να μην βιάζεται, αλλά να αξιοποιεί το χρόνο ο οποίος κυλάει υπέρ του.

Ήδη οι παίκτες με τους οποίους έχει ανανεώσει και οι κινήσεις που έχει κάνει στο μεταγραφικό παζάρι, για την εποχή κρίνονται ικανοποιητικές. Σε σχέση άλλωστε και με τις κινήσεις που κάνουν άλλες ομάδες της ίδιας πάντοτε κατηγορίας.

Ταυτόχρονα γίνονται και όλες οι απαιτούμενες ενέργειες στο οργανωτικό κομμάτι, όπου και εκεί καθημερινά σημειώνεται πρόοδος.

Τέλος, σε ότι αφορά τις όποιες εκκρεμότητες από το περυσινό έμψυχο υλικό:

– Ουσιαστικά είναι ήδη δεδομένες οι αποχωρήσεις των Γιάννη Καλλιακμάνη και Αλέξανδρου Μελετίδη. Και για τους δυο, από μέρα σε μέρα αναμένεται να λυθεί και τυπικά η συνεργασία, παίρνοντας τις “ελευθέρες” τους.

– Ενώ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί ούτε θετικά, ούτε αρνητικά το θέμα του Σταθάτου (η ομάδα επιθυμεί την παραμονή του), καθώς επίσης εκκρεμούν και τα θέματα των Θαν. Αντωνόπουλου και Παρασκευόπουλου (για τους οποίους δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη η θέση της ομάδας αν θα τους κάνει τελικά συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης). Καθώς επίσης και το θέμα του Μπαρδούση (που η ομάδα επιθυμεί την παραμονή του αφού θεωρείται μια πολύ καλή λύση ευρύτερα για την 18άδα, αλλά ο παίκτης θέλει να εξετάσει αν οι ρυθμοί της Γ’ Εθνικής συμβαδίσουν με άλλη επαγγελματική ασχολία του, κι αν όχι τότε να μεταβεί σε ομάδα Α1 κατηγορίας Ηλείας).

Πηγή: iliaoikonomia.gr