ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Άνετη νίκη για την ομάδα της Θουρίας

Σε μια άνετη επικράτηση επί του Ασπροχώματος έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα του Πανθουριακού, καθώς επικράτησε με 0-2 στο δημοτικό γήπεδο του Ασπροχώματος, χάρη σε τέρματα των Χελά και Μουλιάτου. Το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς και δίκαια έφτασε στη νίκη απέναντι στο Ασπρόχωμα των πολλών απουσιών. Με τράβηγμα αποχώρησε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χρήστος Τρίψας.

Το φιλμ του Αγώνα:

22΄Σουτ του Χελά μετά από γύρισμα του Μουλιάτου, απομακρύνουν πάνω στη γραμμή οι γηπεδούχοι, διαμαρτύρονται για χέρι οι φιλοξενούμενοι

39΄Εκπληκτική ενέργεια του Αργυρόπουλου από δεξιά και σέντρα στο Χελά, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-1

44΄Φοβερό σουτ του Μουστάκα, ακόμα πιο εντυπωσιακή η απόκρουση του Σακκά στο αριστερό του παραθυράκι

49΄Λάθος γύρισμα του Οδεμισιώτη στο Σταθά, προλαβαίνει τη μπάλα ο Σακκάς και σουτάρει με το Σταθά να αποκρούει εκτός περιοχής ενστικτωδώς με τα χέρια όπως φάνηκε. Πολύ δύσκολη φάση πάντως

64΄Ο Μουλιάτος μετά από γέμισμα του Μουστάκα βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του Ασπροχώματος και με ωραίο σουτ νίκησε το Σακκά.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Σακκάς Γ., Χρονόπουλος, Λυκούσης(64΄Γιαμαρέλος), Luta, Χρονόπουλος(46΄Παχτίτης), Παπανικολόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Μουράτι, Κουραμπάς, Γυφτέας, Σακκάς Ι.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Τρίψας Ι., Πατσιώτης(46΄Τριανταφυλλάκης), Οδεμισιώτης(63΄Σεφεράσι), Κλουβάτος, Μουστάκας, Αργυρόπουλος, Τρίψας Χ.(9΄Κουρούπης), Μουλιάτος, Πανταζής, Χελάς(68΄Βυζάς)