Απόλλων Καλ – Ολυμπιακός Καλ 5-0 «Εύκολα και.. απλά παραμένει στο ρετιρέ»

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής ο Απόλλωνας που ξεπέρασε όσο εύκολα δείχνει το τελικό σκορ το εμπόδιο του Ολυμπιακού Καλαμάτας παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο μετά τις πρώτες 5 στροφές.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος ο Απόλλωνας κατάφερε στο 10ο λεπτό να ανοίξει το σκορ όταν μετά από φάουλ του Μιχαλόπουλου από αριστερά, ο Κακαλέτρης άθελα του έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μουσελίνου και στην επαναφορά ο Περιβολάρης από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, προσπάθησαν για ένα δεύτερο τέρμα που θα απλοποιούσε τα πράγματα αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν είχε τις λύσεις στην επίθεση και δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Μπαχράμη που παρέμεινε θεατής σε όλη την αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας ήταν εντυπωσιακός και σε διάστημα 22 λεπτών κατάφερε να κάνει το εύθραυστο 1-0 στο εντυπωσιακό 5-0 και να πανηγυρίσει την νίκη.

Αρχικά στο 49′ μετά από κόρνερ του Μιχαλόπουλου ο Παλιατσέας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57′ και ξανά από στατική φάση και συγκεκριμένα κόρνερ του Μιχαλόπουλου ο Κουντάνης με νέα κεφαλιά νίκησε τον Μουσελίνο για το 3-0.

Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Έλβις Γκελγκέρια να σκοράρει όταν μετά από σέντρα του Στραβάκου με κεφαλιά «έγραψε» το 4-0 για να έρθει ο Μιχαλόπουλος στο 67′ με πανέμορφο πλασέ να ολοκληρώσει την φάση για το εντυπωσιακό 5-0.

Απόλλων Καλαμάτας(Π. Σακελλαρόπουλος): Μπαχράμης, Κακαλής, Παπαδέας(67′ Γαβράς), Παυλάκος, Περιβολάρης(52′ Κουντάνης), Παλιατσέας, Τσουλάκος(61′ Διονυσόπουλος), Στραβάκος, Αλεξόπουλος(64′ Πανταζής), Μιχαλόπουλος, Γκελγκέρια

Ολυμπιακός Καλαμάτας(Τ. Χατζηαγγελής): Μουσελίνος, Τσαναλία, Κακαλέτρης, Κοστρίβας, Μαλαπάνης(70′ Μουχαρέμι), Βέλμαχος, Χρονόπουλος(14′ λ.τρ Ανδρεάκος), Αναγνωστόπουλος(62′ Γιαννόπουλος), Μπαζάνης, Μαγουλιανίτης, Μπέρμπερι(56′ Μάλαμας)