ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Αγιασμός για τη νέα σεζόν.

Σήμερα το απόγευμα έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά για την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της την περασμένη Δευτέρα με πολλά νέα πρόσωπα και με πολύ όρεξη και μεγάλες φιλοδοξιες.

Βέβαια, η πρώτη συγκέντρωση έγινε το προηγούμενο Σάββατο όπου υπήρξε ομιλία του προπονητή Τάκη Σακελλαρόπουλου προς τους παίκτες και στην συνέχεια μοιράστηκε το αθλητικό υλικό στους παίκτες.

Να θυμίσουμε, ότι συνεργάτες του κ. Σακελλαρόπουλου θα είναι οι Θανάσης Τσούκλερης και Θοδωρής Σακκάς καθώς και ο φροντιστής Νίκος Μαυρίκης.

Από κει και πέρα, στην χθεσινή πρώτη από τους παίκτες το παρών έδωσαν οι νεαποκτηθέντες  Τζανέτος Παπαδέας, Ελβις Γκελγκέργια, Βασίλης Κακαλής, Βαγγέλης Αλεξόπουλος, Κώστας Παπαβασιλόπουλος, από τον Αίαντα οι:Δημήτρης Τσιγάρος (τη χρονιά που πέρασε ήταν παίκτης στην Κ17 της βελγικής Οστάνδης), Ορέστης Αντεμάι, Γρηγόρης Πανταζής, Νίκος Περιβολάρης, Παναγιώτης Μπαχράμης, Αλκίνοος Μιχαλόπουλος, Νίκος Παλιατσέας, Σταύρος Διονυσόπουλος, Γιάννης Στραβάκος, Ηλίας Λαγωνικάκος, Γιώργος Ζαγαρέλος, Γιάννης Καραχάλιος.

Τέλος, από το περσινό υλικό, έχουν ανανεώσει οι Κώστας Γαλανόπουλος, Δημήτρης Μανωλόπουλος,Γιάννης Παυλάκος, Αποστόλης Τρικουράκης, Δημήτρης Τσουλάκος και Σπύρος Αντωνόπουλος.