ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα ξεκίνησε προετοιμασία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την προετοιμασία της για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, άρχισε σήμερα η Αναγέννηση Παραλίας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Το παρών, έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής Κώστας Στυλιανόπουλος, μαζι με τον συνεργάτη του Κώστα Καραμπάγια καθώς και τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους.

Η Αναγέννηση Παραλίας, είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πέρυσι σε όλα τα επίπεδα τόσο στο διοικητικό κομμάτι, στο τεχνικό κομμάτι αλλά και στο ρόστερ.

Στην ομάδα της Μπάρτσας ήρθαν κατά την φετινή μεταγραφική περίοδο ο Γιώργος Χάντζος από την Ομόνοια, Ηλίας Μπιζίμης από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο Παναγιώτης Σταματόπουλος από τον ΑΟ Διαβολιτσίου, ο Γιάννης Μάλαμας από τα Πράσινα Πουλιά, ο Ηλίας Καρμπαλιώτης από τον Παπαφλέσσα Χώρας, ο Στάθης Τσουλάκος από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και ο Δημήτρης Σκαφιδάς επίσης από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο Γιώργος Κωστέας, ο Παναγιώτης Πραστέλλας, ο Βασίλης Σπανός, ο Χρήστος Ξανθόπουλος.

Τέλος, με την ομάδα έχουν ανανεώσει οι: Κώστας Λίβας, Γιάννης Πανταζής, Ηλίας Δουρούμης, Κώστας Ξυδέας, Βαγγέλης Ταμπάκης, Oρφέας Φατούρος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ