ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τη νίκη με 1-0 και μαζί το προβάδισμα για πρόκριση, πήρε η ομάδα της Αναγέννησης Παραλίας απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης στο δημοτικό γήπεδο Γεώργιος Λουκαρέας. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη φάση του αγώνα στο 3ο λεπτό με ωραία προβολή του Δουρούμη μετά από σέντρα του Αρβανίτη.

Γενικά το ματς ήταν παιχνίδι κέντρου με πολλές δυνατές μονομαχίες. Δεν έλλειψαν όμως και οι μεγάλες ευκαιρίες, καθώς είχαμε τρία δοκάρια συνολικά, δύο για την Αναγέννηση και ένα για τον Ολυμπιακό. Στο 46ο λεπτό ο Δουρούμης, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης με μακρινό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καραμπάτου. Στο 84ο λεπτό ο Ολυμπιακός Ανάληψης έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση όταν το σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τέλος, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησεις ο Χάντζος με δυνατό σουτ σημάδεψε και αυτός το οριζόντιο δοκάρι.

Γενικά πρόκειται για ένα ματς το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς πέρα από το γκολ και τα δοκάρια, ο ρυθμός ήταν χαμηλός και οι δύο ομάδες έδειξαν πως θέλουν δουλεία εν’ όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ταμπάκης, Αρβανίτης, Ξυδέας, Μπιζίμης, Κωστέας, Μαραβέλας, Δουρούμης, Χάντζος, Σκαφιδάς, Μάλαμας, Φατούρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Θεοδωρακόπουλος, Ανδρεάδης Α., Μουτσούλας, Ιωάννου, Παναγιωτόπουλος Μ., Παναγιωτόπουλος Κ., Μιχαλόπουλος, Ανδρεάδης Δ.(68΄Πράττης), Δωδεκάτος, Αβιζιώτης