ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησε σήμερα προετοιμασία στις 7 το πρωί! (ΦΩΤΟ)

Πρώτη προπόνηση σήμερα έγινε στις 7 το πρωί στο γήπεδο Π. Μπαχράμης για την ομάδα του Αίαντα Καλαμάτας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πριν το πρώτο τρέξιμο, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Σακελλαρόπουλου, μοιράστηκε το αθλητικό υλικό στους παίκτες.

Στόχος του νεανικού Αίαντα και φέτος δεν είναι άλλος από το καλό ποδόσφαιρο και την άνετη παραμονή.

Πάντως, το φετινό ρόστερ θα είναι τελείως διαφορετικό με πέρυσι καθώς πολλοί παίκτες παραχωρήθηκαν στον Απόλλωνα Καλαμάτας και η ομάδα θα απαρτίζεται με πολλά νεαρά παιδιά από την Βέργα.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη έδωσαν το παρών οι νεοαποκτηθέντες Παναγιώτης Γιακουμής, Ηλίας Μπουζαλάς και από την Βέργα οι: Βαγγέλης Κολοκάθης, Νίκος Ζέρβας, Αργύρης Ζέρβας, Γιώργος Κονταργύρης, Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος, Κώστας Παπαθεοδωρίδης, Γιώργος Αδαμόπουλος, Ιάσωνας Καραχάλιος, Χρήστος Παυλέας, Παναγιώτης Γκούζος, Κώστας-Αντώνης Τσίχλης, Βασίλης Ζαχαριάς, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Στέλιος Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Σωτήρης Σάμιος, Ακης Καραβίτης, Σταύρος Βασιλάκης καθώς και οι έμπειροι από το περσινό ρόστερ: Τάκης Αντωνόπουλος, Νίκος Ζέρβας, Σωτήρης Παυλέας, Σωτήρης Φουρναράκος και Παναγιώτης Μασουρίδης.